Tüm Dünya Bu Saatin Peşinde!

Böylelikle gelen bildirimlere, mesajlara ve e-postalara, fazla uğraşmadan gereken cevabın verilebilmesi mümkün kılınmış (bunu, öntanımlı metinlerle de yapabiliyoruz). Bu özelliğin Android’de SMS, Hangouts, Gmail, Facebook Messenger, WhatsApp gibi uygulamalarla çalıştığını da belirtmekte fayda var. Dikte özelliği ile kısa notlar alabilmek de mümkün. Bunun haricinde saati kullanarak ve çeşitli uygulamaları pinleyerek, takvimimizi, maç sonuçlarını, hava ve yol durumuu vs. PebbleTime’dan görebiliyoruz.
Paslanmaz çelik çerçevesi ve GorillaGlass camıyla birlikte sağlamlık konusunda da akıllarda herhangi bir soru bırakmayan saate, 22mm’lik herhangi bir standart kordon takılabiliyor. Apple Watch’un ardından, firmaların akıllı saatlerinde ön plana çıkaracakları bir özellik de bu farklı kordon takılabilme özelliği olacak sanıyoruz.

Bu arada DIY’cılar için Pebble, çeşitli kordon, kap ve dock tasarımlarını da 3B olarak yayınlamış. Dileyen, kendi kordonunu, kabını yahut dock’unu yapabilir kısacası.PebbleTime’ın sahip olduğu diğer özelliker arasında sessiz titreşim alarmı, adım takibi, Android4.0'ın yanı sıra iOS 8‘le de çalışabiliyor oluşu gibi ekstralar bulunuyor.
Tüm dünyanın peşinden koştuğu PebbleTime’ın inceleme videosunu izlemek buraya tıklamanız yeterli

 

Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder