Beyaz Show bu hafta ki konukları kimler? 03 Mart 2017

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Beyaz Show'un yeni bölüm konukları belli oldu. 03 Mart yayın akışında yer alan bilgilere göre ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu programda bugün saat 23:30'da izleyici ile buluşacak.

Cuma Günlerinin tartışılmasız en eğlenceli programı Beyaz show 03Mart Cuma günü konukları kimler olacak?



Kanal D ekranlarının en özel reality show’u olan Beyaz show bu hafta da gülmekten kırıp geçirecek. Herkesin beklediği Beyaz show bu haftaki konukları kimler? Değişik konulara ve eğlenceli anlara sahne olacak Beyaz show için geri sayım başladı.

Beyaz Show'un 03 Mart 2017 tarihinde yayınlanacak bölümünün konukları Çağlar Çorumlu, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontante ve Hayko Cepkin...

Geçen Hafta Kimler Konuk Olmuştu?


İstanbul Kırmızısı filminin başrol oyuncularının konuk olacağı bölümde şu sıralar Vatanım Sensin'de canlandırdığı Cevdet karakteriyle ekranlarda olan başarılı oyuncu Halit Ergenç filmle ilgili detayları aktaracak.

Filmde Ergenç'e eşlik eden Tuba Büyüküstün de hem Cesur ve Güzel dizisinde yaşananları hem de yeni projeyle ilgili bilinmeyenleri açıklayacak.

Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mustafa'sı Mehmet Günsür'un da konuk olacağı bölümde minik oyuncu Berat Efe Parlar da yer alacak.

Güldüy Güldüy Show'da ortaya koyduğu performans ile büyük beğeni toplayan Berat Efe Parlar oyunculuk hakkındaki düşüncelerini aktaracak.

Eğlenceli şarkılarıyla programa katılacak olan Suzan Kardeş ise izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.
Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder