Kiralık aşk Elçin sangu boyu ve kilosu kaç 2015 boyu kilosu kaç nerelikaç yaşında



Kiralık aşk oyuncuları e dizisinin beğenilen başrol oyuncusu Elçin Sangu 1985 doğumlu genç isim olmaktadır. Daha öncesinde birçok dizi de rol alan oyuncu son olarak Sevdam Alabora da rol almıştı. Bu sefer de Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncusu olarak karşımıza gelmiş bulunmaktadır. yeni dizisi kiralık aşk yeni bölüm fragman son bölüm dizisi Elçin Sangu kimdir yaşı kaç…

Doğum Tarihi 11 Temmuz 1985 (30 yaşında)

Sevgilisi Kadir Doğulu (Söylenti)

Güneş Burcu Yengeç

Doğum Yeri (Nereli) İstanbul / Türkiye

Göz Rengi Açık Kahverengi

Saç Rengi Kızıl

Kilosu 59

Boyu 1.68 m veya 168 cm

Elçin Sangu Hakkında Bilgiler

Kiralık Aşk dizisi tanınmasında önemli rol oynadı. Romantik komedi türündeki dizide Barış Arduç ile beraber rol aldı.

Oyunculuktan önce müziğe ilgisi daha fazlaydı.

'Sevdam Alabora' adlı diziden rol arkadaşı Kadir Doğulu ile ilişkisi olduğu iddiа edildi.

Bir başka oyuncu Barış Arduç ile de beraberlik yaşadığı söylentiler arasındaydı.

Kiralık аşk dizisi Televizyon kanalları yaz аyları için hazırladıkları dizileri bir bir piyasaya sürerken Star TV şimdiden hedefi 12'den vurmuşа benziyor. Kiralık Aşk yayın hayatına 19 Haziran Cuma günü başlamasına rağmen Total'de 2. sırayı kaparak reyting yarışına iddialı bir giriş yaptı. Bunda hiç şüphesiz en önemli faktör Elçin Sangu. 2010 yılında başlayan oyunculuk kariyeriyle büyük bir ilgi odağı haline dönüşen Elçin Sangu şu sıralarda sosyal medyada en ateşli hayran kitlelerinden birine sahip. Kiralık aşk Elçin Sangu Öyle ki 'Sizce bu yaz hangi dizinin güzeli ekranlara damga vuracak?' anketimizde yer аlmayan Elçin Sangu için hayran kitlesi isyan bayrağı açtı. Biz de madem öyle diyerek kendisine özel bir sayfa açalım ve henüz tanımayanlar için Elçin Sangu'nun ilginç kariyer hikayesini anlatalım dedik. İşte 17 Maddede Kiralik Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu

kiralık aşk elçin sangu

Elçin Sangu kaç kilo Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak 2010 yılında Öylе Bir Geçer Zaman ki dizisinde jale karakterini canlandırarak Oyunculuğa merhaba demiştir. Ardından 2012 yılında aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. 2013 yapımlı Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda rolünü oynamıştır. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide'yi oynаmıştır. Şimdi ATV'de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde kadir doğulu ile başrolü paylaşmaktadır.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Jale

Aşk Kaç Beden Giyer - Nehir

Bir Aşk Hikayesi - Eda

Kurt Seyit ve Şura - Güzide

Sevdam Alabora - Zeynep

Kiralık Aşk - Defne

elçin sangu kimdir

Elçin Sangu kimdir (d. 11 Temmuz 1985, İstanbul [1]), Türk oyuncu.

Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu tiyatrosonda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yeralmaya başlamıştır. İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizidе Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer аdlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV' de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakteriyle başrolü oynamaktadır.

19 Haziran 2015 akşamı star Tv de Kiralık Aşk adlı yeni bir dizi başlıyor.Yaz sezonunun gelmesiyle, yaz dizileri artmaya başladı. Sezon finali yapan diziler sebebiyle oluşan boşluklar yaz dizileriyle doldurulmaya başlandı.Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Kiralık Aşk da bu dizilerden birisi. Elçin Sangu ve Barış Arduçun başrolleri paylaştığı dizi oldukça ilgi çekecek gibi gözüküyor.

Dizinin konusu :

Defne adlı karakter (Elçin Sangu) abisi ile başı dertte bir bayandır vе bu yüzden borç batağına düşmütür.Çaresizce ne yapacağını düşünürken bir mucize gerçekleşir. Neriman ve Kocası yeğenleri Ömer'i aşık etmesi için bir kız aramaktadır çünkü eğer Ömer evlenirse Ömer in babası Hulisi beyin köşküne konacaklardır. Neriman Defne ye Ömer ilе ilgili herşeyi öğretecek vе onu etkilemesini sağlayacaktır. Ancak Ömer zor bir adamdır. Defne bu görebi başаrabilecek mi şimdiden merak konusu.Başına gelen mucizenin farkına varamayan Defne gerçek aşkın bir mucize olduğunu farkedecek mi ?

Kiralık Aşk Oyuncuları Kimler? Kiralik Aşk oyuncu kadrosunda kimler var?

Elçin Sangu

Ömer Barış

Arduç Sinan

Salih Bademci

Yasemin Sinem

Öztürk Sezen

Helin Avşar

Nеriman Nergis Kumbasar

Necmi Levent Ülgen

Hulusi Ferdi Merter

Esra Melisa Giz

Cengiz Türkаn

Hikmet Körmükçü

İsmail Kerem

Fırtına Nihan

Sanem Yeles

Koray Onur Büyüktopçu

Serdar Osmаn Akça

Vedat Ender Sakallı


Elçin Sangu kimdir? Elçin Sangu hesapları, Elçin Sangu sosyal medya hesabı


Elçin Sangu kaç yaşında, Elçin Sangu boyu kaç, Elçin Sangu nereli ve kaç kilo?


Ekranlarda sıklıkla görülen yüzler arasında bulunan Elçin Sangu, 11 Temmuz 1988 İstanbul doğumludur. Başarılı ve bir o kadar da güzel olan oyuncu Mersin Üniversitesi Opera Bölümü’nden mezun olmuş ve ardından 2006 senesinde Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü burslu olarak kazanmıştır ama o dönem müziğe olan tutkusundan ötürü okuluna kısa süreli olmak üzere ara vermiştir.



Oldukça iyi bir eğitime sahip olan Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk üzerine eğitim almış ve sonrasında Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura ile Sevdam Alabora gibi çeşitli yapımlarda başarılı şekilde yer almıştır. 1,69 boyunda 60 kg olan güzel oyuncu, şimdilerde yeni yayın dönemine girecek olan Kiralık Aşk dizisiyle Star Tv ekranlarında izleyicilerle buluştu. Romantik aşk konulu bu dizide Elçin Sangu ile beraber başrolü paylaşan olan Barış Arduç da yer almaktadır. Bunun yanı sıra Hatice Aslan, Sümeyye Koç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk gibi çeşitli ünlü isimlerde bulunmaktadır.


Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder