Huawei’den 4 Ürün Birden!

Duyurusu gerçekleştirilen ve sızıntılarla beslenen yeni nesil akıllı cihazların ilk kez kullanıcı karşısına çıktığı MWC 2015 etkinliğinde Huawei’de rakiplerinden geri kalmayarak 4 yeni ürününü sergiledi. Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei, akıllı bileklik ve tablet modelinin beraberinde bir de AndroidWear işletim sistemli akıllı saat modeli HuaweiWatch’ı tanıttı.


İnternet teknolojileri ve bilişim pazarının ardından geçtiğimiz yıllarda akıllı telefon ve giyilebilir teknoloji pazarına hızlı bir giriş yapan Çin merkezli üretici, Dünya Mobil Kongresi’nde 4 ayrı ürününü ilk kez teknoloji severlerle paylaştı. Huawei’nin ilk akıllı saat modeli olan Huawei Watch, yeni nesil tablet modeli MediaPad X2, akıllı bileklik modelleri TalkBand B2 ve TalkBand N1, teknoloji severlerin beğenisini kazanmayı başardı.


Huawei Watch!
Gelelim lanse edilen akıllı cihazların teknik ve genel özelliklerine. Altın, gümüş ve siyah renk seçenekleriyle karşımıza çıkan Huawei Watch, farklı kordon ve 40 adet de arayüz seçenekleriyle geliyor. 1.4 inç büyüklüğünde ve 400 x 400 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran teknolojisine sahip akıllı saat, gücünü 1.2 GHz hızında çalışan Qualcomm’unSnapdragon 400 işlemcisinden alıyor.
4 GB dahili depolama alanı, 512 MB Ram, 6 eksenli hareket sensörü, kalp atış sensörü ve barometreye yer verilen Huawei Watch, Bluetooth 4.1 bağlantı noktasıyla ve AndroidWear işletim sistemiyle de kendi sınıfında öne çıkmayı başarıyor. Türkiye de satışa sunulmayacağı bilgisini de sizlerle paylaşalım.


MediaPad X2!
Geçtiğimiz yıl tanıtımı gerçekleştirilen MediaPad X1'in yeni nesil versiyonu olan MediaPad X2, 7 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080p çözünürlüğünde bir ekran donanımıyla geliyor. 8 çekirdekli 2.0 GHz hızında çalışan 64-Bit mimarili Kirin 930 işlemcisinden güç alan tablet modelde, 2 GB Ram ve 16 GB da dahili depolama alanı bulunuyor.


2 farklı model olarak geliştirilen ve satışa sunulacak cihazın bir de 3 GB Ram ve 32 GB’lık varyantı mevcut. Kasa özellikleri aynı bırakılan fakat performans bakımından daha üst seviye olarak piyasaya sürülecek tablet model, yine kardeş modelinde olduğu gibi çift SIM kart desteği, 13 MP ana(arka), 5 MP özçekim(ön) kamera, 5.000 mAh batarya gücü, LTE Cat.6 ve Android5.0Lollipop işletim sistemi ile karşımıza çıkıyor.


Akıllı bileklikler: TalkBand B2 ve TalkBand N1!
Gümüş, siyah ve altın renk seçenekleri bulunan Huawei Watch ve MediaPad X2'ye, yeni nesil akıllı bileklik modelleri de eşlik ediyor. 2. nesil akıllı bilekliği TalkBand B2'yi kullanıcı karşısına çıkaran Huawei, adım sayar, kalori ölçer, uyku takibi ve nabız ölçer gibi özelliklere sahip.


Diğer bir akıllı bileklik olan TalkBand N1 ise, egzersiz takibi konusunda TalkBand B2 kadar yetenekli ve kararlı değil. Akıllı telefon ile bağlanılabilirliği sayesinde “akıllı” halini alan bileklik, temel sensörlere ve B2'deki gibi 67mAh batarya gücüne sahip.


Huawei’nin tanıtmış olduğu 4 ürüne ait fotoğrafları görmek için tıklayın.

Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder