Selfie Tutkunlarına Yeni Kamera!



Telefonlarımızın kameralarının gelişmesi ile birlikte selfie çılgınlığı bir anda tüm dünyayı sardı. Her dakika yüzlerce hatta binlerce selfie çekilirken, kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda geliştiriciler, yeni ürünler ortaya çıkartmaya başladı. Podo adlı, yeni geliştirilen, proje aşamasındaki kamera, istenilen her yüzeye yapıştırılabilmekte. Bluetooth özelliğine sahip olan cihaz, iOS veya Android tabanlı akıllı telefonunuza indirdiğiniz uygulamaya bağlanarak, tek tuşla uzaktan çekim yapabilmenize olanak sağlıyor. Eğimli yüzeylere yapıştırılan cihaza açı vermeniz de mümkün. Ayrıca ivme ölçer özelliği barındıran cihaz, tam doğru açıdan çekim yapmanıza yardımcı olmakta.

720 piksel çözünürlük sağlayabilen Podo, 2x2x1 inç’lik küçük gövdesi ile büyük işler başaracak gibi duruyor. AyrıcaPodo, 4GB dâhili hafızaya, 30 kare video çekimi yapabilen 8 megapiksel kameraya, 8'li LED flaşa, 600 mAh bataryaya ve 51gr ağırlığa sahip.

2015 Ağustos’ta piyasaya sürülecek olan cihazın Kırmızı ve Siyah renkleri bulunuyor. Podo’ya sahip olabilmeniz için ise 80 dolar ödemeniz gerekmekte.

Selfie tutkunlarının yeni gözdesi Podo’nun videosunu izleyebilirsiniz:

Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder