Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi


Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi. Yıldırım seçim sonucunda 5504 oy alırken rakibi Hulusi Belgü 1144 oyda kaldı. Aziz Yıldırım'ın 12. kez Fenerbahçe başkanlığına seçildiği kongrede toplam 6648 oy kullanıldı.




Şubat 1998'de rakibi Vefa Küçük'ü 1 oy farkla geçerek Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım bir kez daha başkan seçildi. Rakibi Hulusi Belgü'nün 1144 oy aldığı genel kurulda Aziz Yıldırım 5504 oyla 12. kez sarı lacivertli kulübün başkanlık koltuğuna oturdu.




Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Alaeddin Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, S. Ozan Balaban / Yedek Üyeler: Hakan Dinçay, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim Sapan, Cenk Başak, Barış Altuğ Aydil












Fenerbahçe eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Aydınlar oyunu kullandı

OY VERME İŞLEMİ 17:00'DA SONA ERECEK
Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün başkanlık için yarıştığı genel kurulda, toplam 21 sandık kuruldu. Genel kurul üyelerinin kongreye büyük ilgi gösterdiği görüldü. Üyeler başlama saatinden önce sandıkların önünde kuyruklar oluşturdu.



ALİ KOÇ'A YOĞUN İLGİ
Dün ilk günü gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşma ile Aziz Yıldırım'ın görevini bırakmasının ardından başkanlığa aday olacağını resmen açıklayan Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı Ali Koç bugün gerçekleştirilen başkanlık seçiminde oyunu kullanmak için Ülker Sports Arena'ya geldi.


Oyunu attığı sırada kongre üyelerinin yoğun ilgisini gören Ali Koç, daha sonra onlarla fotoğraf çektirdi.



AZİZ YILDIRIM 21 NUMARALI SANDIKTA OYUNU KULLANDI
Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurula oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım 21 numaralı sandıkta oyunu kullandı.



Oy atma işlemi sonrası sandık başında kısa bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe kongresi yeni başkanını seçiyor. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. En önemlisi 7 Haziran'da seçim var. Bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı uğurlu olmasını ve milletimizin mutlu yaşamasını sağlayan istikrarlı bir siyasetin gelmesini temenni ediyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.



HULUSİ BELGÜ: FENERBAHÇE AŞKI İLE YANIYORUZ
Fenerbahçe'nin, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurul toplantısında Fenerbahçe Başkan Adayı Hulusi Belgü 4. numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Hulusi Belgü "Bu uzun bir yürüyüşün başlangıcı. İnşallah bundan sonra hep beraber olacağız. Fenerbahçe aşkı ile yanıyoruz. Kim kazanırsa başarılar diliyorum. Aynı şeyi başkalarından da bekliyorum. Kaybeden seçilen başkana yardımcı olacak" ifadelerini kullandı.



Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder