2 Haziran Dolunay’ının burçlara etkileri


2 Haziran 2015 günü, saat 19:19’da Yay burcunda dolunay gerçekleşecek. Burçları 9 Haziran’a kadar etkileyecek dolunay, hayatımızda kontrol edemediğimiz gelişmelerin olabileceğini vurgularken bunlara uyum göstermemiz gerektiğini hatırlatacak.




Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay hayatımızdaki ortaklıklara dikkat çekiyor. Maddi ve manevi ilişkiler, beraberlikler ve anlaşmalara ışık tutan gökyüzü olayı, bu konularla ilgili yüzleşme zamanının geldiğini vurguluyor.  2 Haziran’da gerçekleşecek Dolunay’ın burcunuza ve yükselen burcunuza olan etkilerini aşağıda okuyabilirsiniz.



KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ
Koç’lar yurtdışı seyahatler ve eğitim konularında hareketlenme yaşayabilir. Bu dönemde aldığınız eğitim ve seminerlerden büyük keyif alabilirsiniz. Daha önceden başladığınız ama netice alamadığınız projelerin sonuçlandığını ve işlerin yoluna girdiğini göreceksiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA
Boğa’lar ortak paralar, miras ve kredi gibi başkalarının parasının söz konusu olduğu durumlarda kendilerini şanslı hissedecekler.  Gayrimenkul ve aile konularında olumlu gelişmeler söz konusu…  Bazı Boğa’lar hayatı paylaştığı biriyle yollarını ayırabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Dolunay, İkizler’in sosyal ilişkilerini etkileyecek. Sizi bunaltan ilişkiler kendiliğinden bitebilir. Dolunay kariyer konusunda size şans verecek. Hayalini kurduğunuz ama unuttuğunuz bir kariyer/iş konusu karşınıza çıkabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ
Yengeç’lerin kariyer konularını etkileyecek Dolunay ile iş yerinde bazı değişimlerle karşılaşabilirler. Başkalarının sorumlulukları üzerinize yüklenebilir. Bu dönem, diyet ya da spor programına başlamak için harika bir zaman…



ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN
Aşk hayatınızı aydınlatacak Dolunay’ın enerjisi hayatınıza yeni bir aşk getirebilir. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu dönemde ilişkinize son noktayı koyabilirsiniz. Evli Aslan’lar ise bebek haberi ile sevinebilir. Yaratıcılık gerektiren konularda ortaya başarılı işler çıkartabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK
Dolunay, ev ve aile konularını ön plana çıkartacak.  Bazı Başak’lar bu dönemde eşleriyle ilgili bazı sırları öğrenebilirler. Sorun ilişkileri olanlar da ayrılık kararı alabilirler. Aileden birinin sağlık sorunu gündeme gelebilir.



TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Dolunay, Terazi’lerin kardeşleri ve yakınlarıyla olan ilişkilerine dikkat çekiyor. Yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlayabilir ya da uzun zamandır çıkmak istediğiniz yolculuğa çıkabilirsiniz. İletişimin ön planda olacağı bu dönemde elektronik alet ya da otomobil alım satımı gündeme gelebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP
Dolunay Akrep’lerin parasal durumunu etkileyecek .  Hem kariyer hayatınızı değiştirecek hem de gelirlerinizi etkileyecek yeni gelişmelerle yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz iş teklifleri alabilirsiniz.



YAY VE YÜKSELEN YAY

Dolunay Yay burçlarının hayattan beklentilerini sorgulamalarını sağlayacak. İş ve kariyer alanında alacağınız yeni kararlar, hayatınızın tamamen değişmesini sağlayabilir. Bu dönemde istediğiniz seyahate de çıkabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK
Dolunay, bazen hayatınızın kontrolününün sizin elinizde olmadığını hatırlatacak. Dolunay döneminde işler planladığınız gibi gitmeyebilir. Kafa karışıklığı yaşayacağınız bu dönemde olayları oluruna bırakmanız gerekiyor.  Beklenmedik giderler ortaya çıkabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA
Dolunay, Kova’ların sosyal yaşamını canlandırıyor. Canlanan sosyal ilişkilerinizle birlikte şansınızın artacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz.  Bazı hayallerinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK
Balık’ların kariyer alanını etkileyen Dolunay ile hayatınızın tamamen değiştiğini hissedeceksiniz. Uzun zamandır gündeminizde olan iş bağlantıları size şans getirecek. Bu dönemde duygusal olarak kendinizi  hassas hissedebilirsiniz.



Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder