Uçak Biletine Ödeyeceğiniz Parayı Asıl Maceraya Saklayın

Ucuz uçak biletiyle, seyahatinizdeki maceralarınıza daha fazla bütçe ayırın.

Yurtdışı seyahatleri ister tatil ister iş amaçlı olsun dikkatle planlamamız gereken konular. Kötü sürprizlerle karşılaşmamak ve seyahatimizi daha zevkli kılmak için hangi havayolu şirketiyle uçacağımızdan nerede aktarma yapacağımıza, nerede kalacağımızdan rota üzerindeki durak noktalarımıza kadar tüm detayları önceden belirlememiz gerekiyor. Zira seyahate ayırdığımız zaman, bütçe ve rahatlığımız önemli. Bu durumda ucuz ve aynı zamanda uygun rotalı uçak bileti bulmak önemli bir mesele haline geliyor.


Uçuş seçimini en başında iyi yaparak zamandan ve paradan tasarrufla seyahatimizin geri kalanını daha güzel hale getirmemiz mümkün. Bu şekilde örneğin bir şehir turuna ya da güzel bir akşam yemeğine buradan bütçe ayırabiliriz. Uçak bileti fiyatları ve sunulan hizmetin kalitesi konusunda firmalar arasında artan rekabeti lehimize kullanmalıyız. Bu yüzden uygun destinasyonlu ve ucuz uçak bileti bulabilmek için ilk kuralın tek bir havayolu firmasına ya da seyahat acentesine bağlı kalmamak olduğu söylenebilir. Ancak “fırsat kovalamak” uğruna bu işe saatler harcayarak gideceğimiz yere henüz varmadan bitap düşmemiz de gerekmiyor. Ucuz uçak bileti bulmak için tüm havayolu şirketleri üzerinden anlık güncellemelerini iyi bir sistemle gerçekleştiren güvenilir yolculuk sitelerini tercih etmemiz yeterli. Bu yolla farklı havayolu şirketlerinin sefer saatlerine göre bile değişebilen bilet fiyatlarını karşılaştırmak mümkün. Böylece anlık kampanya ve fırsatları da görebiliyoruz. Ayrıca aktarma sayısı, uçuş süresi ve iki uçuş arasındaki saat aralıkları gibi konuları da karşılaştırarak gideceğimiz yere ne kadar zamanda ulaşacağımızı seçebiliyoruz.

Uçak biletlerini karşılaştırabilen siteler oldukça faydalı olsalar da nereye ne zaman gideceğimize bizim yerimize karar veremezler. Özellikle herkesin aynı anda tatile çıktığı dönemlerden kaçınmak, seyahat aralığını biraz esnek tutmak ve mümkünse erken rezervasyonla biletleri 3-5 ay öncesinden almak ucuz uçak bileti bulmak konusunda yapabileceklerimizin arasında.

Gezgin doğanlardan, kırk yılda bir olsun ama unutulmaz olsun diyenlere kadar kimse seyahatlere servet ödemek istemez. Biraz planlı davranmak macerayı bozmaz, aksine daha güzel kılar...
Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder