Gurbetçi genç intihar etti


Hollanda'da ikamet eden Onur isimli Türk kökenli genç, eski kız arkadaşı çıplak fotoğraflarını internetten paylaşınca intihar etti.

Hollanda'da ikamet eden 15 yaşındaki Onur Hakan C. adlı Türk kökenli gencin, bir binanın çatısından atlayarak intihar ettiği öğrenildi. 
Aslen Adanalı olduğu belirtilen Onur Hakan'ın çıplak fotoğraflarının eski kız arkadaşı tarafından internet ortamında yayıldığı ve bu nedenle hayatına son verdiği tahmin ediliyor. Türk gencin eski kız arkadaşına yazdığı son mesajı da şu şekilde: "Seni çok sevdim. Ben gidiyorum hoşçakal. Her şey için özür dilerim. İnterneti kapatıyorum, istediğini yollayabilirsin".
Olayın ardından Onur Hakan’ın evinin önünde toplanan 200’den fazla okul arkadaşı, gözyaşlarına boğuldu. Eski kız arkadaşının da fotoğrafları yaydığına pişman olduğubu söylediği ifade edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, emniyet yetkilileri olayda adı geçen eski kız arkadaşın reşit olmaması nedeniyle mahkemeye sevk edilip sevk edilmemesine soruşturma sonrasında karar verileceğini belirttiler. 
Onur Hakan'ın cenazesinin Türkiye'de toprağa verilecek.


Hollanda'da sosyal medya üzerinden çıplak fotoğrafının yayıldığını gören Enschede kentindeki Bonhoeffer Koleji 3.sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Adanalı Onur Hakan Cücü, ailesinin evine yakın bir binanın çatısından atlayarak intihar etti. Türk gencinin ölüm haberi kenti yasa boğdu. Polis, olay hakkında soruşturma başlattı. En son kız arkadaşıyla mesajlaşan Cücü'nun son sözleri "Seni çok sevdim. Ben gidiyorum hoşça kal. Her şey için özür dilerim. İnternetimi de kapatıyorum, istediğini yollayabilirsin" şeklinde oldu. Cücü'nün son mesajından birkaç saat önce İnstagram'da çıplak fotoğrafının yayıldığını fark etmesinin arkasından kız arkadaşıyla vedalaşarak, ailesinin evine yakın bir yüksek binanın üstüne çıkarak aşağı atlayıp intihar ettiği bildirildi.
Onur Hakan'ın evinin önünde toplanan 200'den fazla okul arkadaşı, gözyaşları içinde yaşadıkları şoku atlatmaya çalıştı.
TÜRK İYE'DE DEFNEDİLECEK

İntihar sonrası, Cücü'nün Enschede'nin Deppenbroek semtindeki evleri taziye akınına uğrarken, Cücü'nün okul arkadaşları fotoğrafı yayan kişinin Bonhoeffer kolejinin eski kız öğrencisi olduğu ve hatta bazılarının kızla irtibata geçip, neden böyle bir şey yaptığı ile ilgili sorular sordukları ve kızın da fotoğrafı yaydığına pişman olduğu bilgisi verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan emniyet basın sözcüsü, "Elimizde bu konuda henüz bir delil yok ve bu yüzden de kimseyi suçlayamayız. Şu an sadece tahminler yürütülüyor. Bu konuda savcılık inceleme başlattı. Reşit olmayan çocuklardan bahsediyoruz. Yapılacak incelemelerin ardından adliyeye sevk edilip edilmeyeceğine karar verilecek" denildi. Onur Hakan Cücü'nün cenazesinin Türkiye'de memleketlerinde defnedileceği belirtildi.



Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder