Göğüslerinizi büyütmenin 3 pratik yolu



Kadın vücuduna dair güzellik algısı toplumdan topluma, dönemden döneme değişiyor. Ne var ki, ince bir bel ya da büyük göğüsler, çoğu zaman güzellik tanımının olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Eğer siz de daha büyük göğüslere sahip olmak istiyor ancak bıçak altına yatmaktan çekiniyorsanız, pratik birkaç yöntemle göğüslerinizin daha büyük görünmesini sağlamanız mümkün. Nasıl mı?
Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirin
Göğüslerin büyümesi, yağ ve bağ dokusuyla doğrudan ilişkili. Dolayısıyla eğer çok zayıfsanız, göğüslerinizin büyümesi için biraz kilo almanız gerekiyor olabilir. Sağlıklı beslenirken doğru egzersizleri yaparak vücudunuzu dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
Göğüslerinizi büyütmenin 3 pratik yolu
Spor yapın
Ağırlık kaldırmak, göğüs kaslarınızı güçlendirmek için oldukça etkili bir yöntem. Sırt, omuz ve göğüs kaslarınızı güçlendirecek hareketleri spor programınıza dahil etmek, göğüslerinizin en sağlıklı yoldan büyümesine yardımcı olacaktır. Kadınlar, erkeklere oranla daha az testesteron salgıladıkları için kaslarınızın gereğinden fazla gelişmesinden korkmanıza da gerek yok.
Göğüslerinizi büyütmenin 3 pratik yolu
Görsel destek alın
Göğüslerinizin daha büyük görünmesi için, aslında daha büyük olmaları gerekmiyor. Pratik uygulamalarla göğüslerinizi daha büyük göstermeniz mümkün. Öncelikle her zaman daha dik durun. Doğru sütyen ölçünüzü bulun ve daha büyük bir görünüm için dolgulu ve destekli modellere yönelin. Son olarak, göğüs kısmı desenli ve hareketli kıyafetler seçmeye özen gösterin.
uplifers.com tarafından hazırlanmıştır.
Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder