C vitaminiyle 3 koldan gençleşme formülü


Yaşımız ilerledikçe cildimizde kendiliğinden bulunan doğal C Vitaminini kaybetmeye başlıyoruz. Neyse ki limon var! Hayat canınızı ve cildinizi sıkmaya başladıysa birkaç basit adımla yaşınızı da sıkıntınızı atabilirsiniz.

KIRIŞIKLIK VE İNCE ÇİZGİLER: GENÇLİK İKSİRİ ÇİLEK!
Kırışıklar yüzünüzün en çok hareket eden yerlerinde oluşuyor. Cildin üst tabakasının altında kolajen var. Kolajen cilt katmanlarını bir arada tutan bağlayıcı bir doku. Yaş ilerledikçe kolajen kaybetmeye başlıyoruz. Bu da cildin çökmesine ve kırışıklıklara neden oluyor. Kırışıklıklarla savaşmak için diyetinize ölçülü miktarda C vitamini ekleyin.

YAZ KENARA: Limon çilek, papaya ve ananas gibi C vitamini zengini besinler tüketin. Bu lezzetli besinlerin yardımıyla vücudunuz daha fazla kolajen üreterek hoş görünmeyen kırışıklıkların önlenmesine yardımcı
C vitaminiyle 3 koldan gençleşme formülü
KORUMA: BOL TERBİYELİ CİLT KREMİ
Güneş hasarı cildi normal seyrinden daha hızlı yaşlandırır çünkü UV ışınları oksidatif hasara sebep oluyor. Ancak C vitamini harika bir antioksidan olduğundan cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korumaya yardımcı oluyor.
YAZ KENARA: Kendiniz yapabilirsiniz: Biraz limon suyunu nemlendiricinizin içine karıştırın veya C vitamini içeriği olan bir nemlendirici edinin. Her sabah bir kere uygulamanız yeterli. Ama dışarıda vakit geçirecekseniz güneş koruma faktörlü kreminizi de kullanmayı unutmayın.
C vitaminiyle 3 koldan gençleşme formülü
YAŞLILIK LEKELERİ: SİLİN GİTSİN!
C vitaminini yaşlılık lekelerinde kullanmanın en iyi yollarından biri limon suyu. Limon suyundaki sitrik asit zamanla lekelerin solmasına ve hatta cilt tonu eşitlenmesine yardımcı oluyor.
YAZ KENARA: Limon suyunu yaşlılık lekelerinin üzerine her gün hafif dokunuşlarla uygulayın. 5–10 dakika bekledikten sonra istenmeyen lekelerle vedalaşabilirsiniz.
Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder