Kiralık Aşk'ın Defnesi Elçin Sangu kimdir? - İnstagram ve Twitterhesapları


Kiralık Aşk'ın Defnesi samimi bir röportaj verdi. İşte Elçin Sangu'nun keyifli röportajı


Televizyon kanalları yaz ayları için hazırladıkları dizileri bir bir piyasaya sürerken Star TV şimdiden hedefi 12'den vurmuşa benziyor. Kiralık Aşk yayın hayatına 19 Haziran Cuma günü başlamasına rağmen Total'de 2. sırayı kaparak reyting yarışına iddialı bir giriş yaptı. Bunda hiç şüphesiz en önemli faktör Elçin Sangu. 2010 yılında başlayan oyunculuk kariyeriyle büyük bir ilgi odağı haline dönüşen Elçin Sangu şu sıralarda sosyal medyada en ateşli hayran kitlelerinden birine sahip. Öyle ki "Sizce bu yaz hangi dizinin güzeli ekranlara damga vuracak?" anketimizde yer almayan Elçin Sangu için hayran kitlesi isyan bayrağı açtı. Biz de madem öyle diyerek kendisine özel bir sayfa açalım ve henüz tanımayanlar için Elçin Sangu'nun ilginç kariyer hikayesini anlatalım dedik. İşte 17 Maddede Kiralik Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu!

elci.jpg


11 Temmuz 1985'te İstanbul'da doğan Elçin Sangu, bir Yengeç kadını.

Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde alan Elçin Sangu 2006'da Yeditepe Üniversitesinde Güzel Sanatlar bölümünde eğitimine devam etti.

Müziğe olan ilgisi bu eğitimini yarıda bırakmasına sebep olan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alıp tiyatroya adım attı.

İzmir'de yer aldığı bir tiyatro oyununun ardından şu anki menajeriyle tanışıp onun yönlendirmesiyle bir anda dizi oyunculuğuna adım atan Sangu, bu fırsatı nasıl değerlendirdiğini şöyle anlatıyor; "Çocukluğumdan bu yana sahne sanatlarına dair işler yapmak istiyordum. Opera mezunuyum. İzmir’de tiyatro yaparken tesadüf eseri kendimi bir anda 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde önemli bir rolde buldum. Üstelik başlangıç için inanılmaz bir tecrübe niteliğinde olan ‘kötü karakteri’ deneyimledim."

2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Jale rolüyle adım attığı dizi oyunculuğu kariyeri, Sangu'nun tiyatro ve operayı ikinci plana atmasına sebep oldu. Sangu bu tercihini de şu sözlerle anlatıyor; "Tiyatro ve opera çok zor. Türkiye’de devam ettirmek çok zor olacaktı ve karşıma yapmak istediğim başka bir şey çıkınca fırsatı kaçırmak istemedim. Opera mı oyunculuk mu deyince oyunculuk ağır bastı."

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra 2012'de Aşk Kaç Beden Giyer adlı projeyle ekranlarda yer alan Sangu, aynı zamanda televizyon reklamlarında da yüzünü göstermeye başladı.

2014 yılı Elçin Sangu'nun kariyerinde önemli bir sıçrama noktası oldu. Kurt Seyit ve Şura'da Güzide karakterini canlandıran Sangu, buradaki performansıyla büyük övgü aldı.

Kurt Seyit ve Şura'nın beklenenden daha önce gelen finalinin ardından Sevdam Alabora dizisi Sangu'nun 2014'teki bir başka durağı oldu.

2015 yılında ise Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisiyle ekranlardaki iddialı varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Oldukça tutkulu bir hayran kitlesine sahip olan Elçin Sangu, şu sıralarda sosyal medyadan kendisine gelen büyük destekle dizi oyuncuları arasında hızlı yükselişini sürdürüyor.

Sangu, gördüğü yoğun ilgiye karşı HTMagazin'e verdiği röportajda şu kelimeleri kullanıyor; "Hiçbir zaman çok ünlü olayım çok popüler olayım demedim. İnsanların benim için “Çok iyi oyuncudur. Çok iyi insandır” demeleri benim için yeterli. Bana “Çok güzelsin” deseler o kadar sevinmem ama işimle ilgili söylenenler beni motive ediyor. Zaten iltifat alamıyorum. Biri güzel bir şey söylediğinde ne diyeceğimi bilemiyorum."

Sangu ilişkiler için şu yorumda bulunuyor; "Aldatılmak ve kandırılmakla ilgili zaafım var. Birinin beni kandırmaya çalıştığını hissettiğim anda büyü bozuluyor. Büyüsü bozuluyor ve o kişi benim için anlamını kaybediyor."

1.69 m boyundaki Sangu, 60 kilo ve açık kahverengi gözlere sahip. Sangu'nun en dikkat çeken özelliği doğal kızıl renkte olan saçları.

Gizem Kaboğlu'na verdiği bir röportajda yıllar içerisindeki gelişimini anlatan Sangu, çocukluğunu şu kelimelerle tarif ediyor; "Darwin’in evrim teorisine kanıt olarak derecede çirkin ve yaramaz bir çocuktum. “Evlat olsa sevilmez” derken bir anda kuğuya dönüştüm. Tam bir çirkin ördek yavrusu hikayesi benimki."

Erkekler hakkında ise şu yorumu yapıyor Sangu; "Sinek kaydı tıraş da uzun sakal da sevmem. Hatta bıyıktan da hoşlanmam ama kirli sakalı seviyorum. Boxerı görünecek sekilde pantolon giyen erkeklere sonsuz karşıyım. En yakışıklı erkek olsa, gömlekten atlet izini gördüğüm an tüm karizma biter."

Elçin Sangu'nun özel hayatıyla ilgili ise üstü kapalı yaptığı yorum şu şekilde; "Zeki olmayan erkeğe tahammülüm yok. Şimdi hayatımda olan kişi gördüğüm en zeki erkeklerden biri."

[page]

Elçin Sangu kimdir?

Ekranlarda sıklıkla görülen yüzler arasında bulunan Elçin Sangu, 11 Temmuz 1988 İstanbul doğumludur. Başarılı ve bir o kadar da güzel olan oyuncu Mersin Üniversitesi Opera Bölümü’nden mezun olmuş ve ardından 2006 senesinde Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü burslu olarak kazanmıştır ama o dönem müziğe olan tutkusundan ötürü okuluna kısa süreli olmak üzere ara vermiştir.


kiralik-ask-defne-kimdir.jpg



Oldukça iyi bir eğitime sahip olan Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk üzerine eğitim almış ve sonrasında Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura ile Sevdam Alabora gibi çeşitli yapımlarda başarılı şekilde yer almıştır. 1,69 boyunda 60 kg olan güzel oyuncu, şimdilerde yeni yayın dönemine girecek olan Kiralık Aşk dizisiyle Star Tv ekranlarında izleyicilerle buluştu. Romantik aşk konulu bu dizide Elçin Sangu ile beraber başrolü paylaşan olan Barış Arduç da yer almaktadır. Bunun yanı sıra Hatice Aslan, Sümeyye Koç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk gibi çeşitli ünlü isimlerde bulunmaktadır. 




KİMDİR?




Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985 İstanbul)


Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.


Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakteriyle başrolü oynamaktadır.


Filmografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Öyle Bir Geçer Zaman ki - Jale

Aşk Kaç Beden Giyer - Nehir

Bir Aşk Hikayesi - Eda

Kurt Seyit ve Şura - Güzide

Sevdam Alabora - Zeynep

Kiralık Aşk - Defne




1-523.jpg



4-026.jpg
Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder