Sütyen Alışverişine Çıkmadan Önce Bilmeniz Gereken 5 Şey

Sütyen ciddi iştir




Doğru oturan bir sütyen, kadın için en önemli kıyafettir. Çoğu kadın bu konuda erkekler kadar bilgisiz. Kadınların yarısından fazlası sütyen bedenini bilmiyorken %30 kadarı bilerek yanlış seçiyor.

Doğru sütyen göğüslerinizi dik tutmaktan fazlasını yapar. Duruşunuzu değiştirir ve daha zayıf görünmenizi sağlar.

Doğru sütyen yanlışlarınızı düzeltir ve sizi rahat tutar. Özgüveninizi arttırır.

Her gün sütyen giydiğimizi düşünürsek, bu maddeler çok işinize yarayacaktır.





Göğüsleriniz hayatınız boyunca değişir






Doğru sütyen sıkmaz, vücudunuza oturur. Önce göğüslerinizi bir ölçtürün. Yaşamınızda aldığınız verdiğiniz kilolara göre göğüsleriniz değişecek. Hatta hormonlarınızın değişimine göre bile bazı farklılıklar olacak. Bu sebeple göğüs boyutlarınızı doğru bilin, bunu bildikten sonra seçtiğiniz sütyenin harika bir şekilde oturacağını göreceksiniz.





Göğüslerinizi inceleyin






Göğüsler kar tanesi gibidir, hepsi farklıdır. Aynı bedende olsalar bile biri diğerinden ayrıdır. Göğüs şekliniz nasıl bir sütyen kullanmanız gerektiğini de belli eder. Göğüslerinizi şekillendiren üç ana şey vardır. Bu göğüslerinizin kıvrımı, pozisyonu ve ağırlık dağıtımıdır.

Aşağıda sekiz farklı göğüs şekli var. Bu liste 22 milyon kadına ait verilerle oluşturulmuş. 44 Milyondan fazla göğüs olduğunu düşünürsek, matematiği siz yapın.









Sütyen Alışverişine Çıkmadan Önce Bilmeniz Gereken 5 Şey





Göğüsleriniz eşi benzeri olmayan mücevherler






Milyonlarca farklı göğüs, milyonlarca farklı tarz. Hepsi ayrı bir şekil, hepsi ayrı bir sütyen ihtiyacı çekiyor. Öncelikle gardrobunuzun ihtiyaçlarını iyi belirleyin. Eğer çok ince tişörtler giyiyorsanız daha farklı sütyenler giymeniz gerekebilir.





Markanızı değiştirmeyin






Her markanın ölçüleri farklıdır. Bir markada 36 iseniz başka bir markada 34 olabilirsiniz. Bu tasarımlara göre değişen bir şeydir. Bu sebeple yapacağınız en mantıklı şey rahat olduğunuz markayı bulup onun dışında markalardan alışveriş yapmamaktır.





Her şeyi yanlış yapıyorsunuz






Göğüsler sonsuza kadar aynı şekilde kalmaz, sütyenler de. Her sütyenin bir yıllık ömrü vardır. Makineye girdikleri ilk andan itibaren yavaşça çekerler ve bu çekme durumu son raddine gelince artık göğüslerinizi desteklemeyi bırakırlar.

Ömürlerini uzatmak için onları elinizde yıkayın ve deterjan kullanırken elinizi korkak alıştırın. Böylelikle en azından 18 ay dayanabilirler.



Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder